Veldhovens Ondernemers Contact

6 REDENEN OM DEEL TE NEMEN

Deelnemen biedt volop voordelen. Sommige op financieel vlak, weer andere juist op sociaal gebied of gericht op uw dagelijkse activiteiten. Ongetwijfeld zitten er tussen de voordelen ook items die voor u interessant zijn!

Ons uitgangspunt is altijd:

Verbinden

Ondernemen

Creëren

Wij hebben de voor u op een rijtje gezet:​

Vergroot je netwerk

Ontmoet collega-ondernemers in een informele setting tijdens onze bijeenkomsten. Vergroot je netwerk en daarmee je samenwerkings- mogelijkheden

Kennisdeling

Tijdens bijeenkomsten is er altijd ruimte voor kennisdeling en -verbreding

Politiek

Als vereniging is er een directe lijn met de politiek. Het VOC een belangrijke gesprekspartner voor de politiek. Er wordt onder andere samen naar oplossingen gezocht en gesproken over de ontwikkeling, de bereikbaar- en toegankelijkheid van ons terrein.

Exclusief voordeel

Omdat wij het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO: schoon, heel en veilig) hebben kun je in aanmerking komen voor korting bij je verzekering. Veel verzekeraars steunen dit initiatief.

Aandacht voor jouw bedrijf

Voor jouw bedrijf en pand is continue aandacht voor de kwaliteit en imago van je vestigingsomgeving. Zijn er in je nabije omgeving verbeteringen mogelijk? Je stem wordt gehoord. Hoe beter de kwaliteit en het imago van je vestigingsomgeving, hoe hoger de waarde van je pand.

Sterke positie

Door deel te nemen versterk je het collectief. Zo krijgen we een nog sterkere positie ten opzichte van andere stakeholders.

Bouw jij mee als ondernemer aan de toekomst van Veldhoven?